AnettesFlora - Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

Naturbinderi, jul,indretning,kreativ,stemning

Min baggrund er blomsterbinder, hvor jeg gennem de sidste mange år har været mig selv, og udviklet min stil, min måde at gøre på. Jeg er til snor lige rækker, skæve elementer, naturlighed, og overdådighed. Jeg elsker udfordringen i at få delene til at spille sammen, så det udgør en helhed- dette kan skabe en oplevelse af at spille på mere end et instrument.

Jeg kan arrangeres til at stå på haverelaterede markeder, eller en anden form for marked, med en spændende stand, bestående af forskellige jernstativer pyntede som u-pyntede. Jeg betaler selvfølgelig gerne for standen, hvis jeg må sælge derfra.

Jeg kan arrangeres til at årstids-pynte din have, din restaurant, din butik, dit slot, dit sted.

Herfra matriklen, holder jeg åbent op til højtider, dette annonceres på bloggen med indlæg . Der vil bla være diverse holdbare kreationer, ting og sager. Jeg bestræber mig på at skabe en oplevelse ud i stemninger, højtidelige som jordnære.

Jeg tager gerne mod bestillinger, kig med på bloggen for at se mere af den stil jeg kreativ i.

Jeg er i hele sommerhalvåret at finde på markeder, med en stand der skiller sig lidt ud. Denne består af smukke, spændende gamle ting og sager, og lidt pynt i form af "blomster"

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at bestille en kreation. Jeg er god til at lytte og føle ind på, det du ønsker.
Kontakt info finder du HER

cottage garden, dem vilde have

Jeg anlægger have i cottage stil-den bliver på sigt åbent for besøgende. I haven leves der et frit liv-hvor min glæde og nysgerrighed ved jorden og det der gror er i højsæde.

"Kreative" ild-sjæle er spontane, på den måde næres og bevares ilden-Anette Nielsen november 2017

 

3/12/2017 5:56:57 PM Anette Nielsen