AnettesFlora - Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

Anettes Flora er, også, en lille havestue-butik med gamle sager, i vintage, landstil, havestil og kreativstil.

Alt er nøje udvalgt, og håndplukket. Butikken rummer også faste elementer i form af forskellige  jernstativer og jernkurve i forskellige former. Disse har jeg en smed til at lave.(udvalget af jern i butikken, ser du på billedet under, billedet er fra det store havemarked i Ålborg, dog taget efter lukketid, derfor en skaldet stand;)

jernstativer,haven,haveselvskabet

jernstativ, kreativ, binderi, påske, naturJeg er som noget ny begyndt at have zinkbakker i målene 40x40, disse er hjemmelavede(min mand er selvstændig blikkenslager) prisen er 135,- pr stk.

Planteskilte i zink 10 stk 35 kr.

Butikken er 24 kvm, hvoraf de 12 kvm er frostfrie, og de resterende 12 er overdækkede. Udover det, er der et stort udeareal.

Stemning er nøgleordet for dette sted, og alt er skabt efter devisen, jeg kan slet ikke lade være med at dele glæden og min passion.

Der er altid kaffe på kanden, og en stol at sidde på.

Kontakt information finder du HER

cottage garden, dem vilde have

Jeg anlægger have i cottage stil-den bliver åbent for besøgende, når jeg føler jeg har styr på det. Men er der tid, viser jeg hjertens gerne min lettere løsslupne have frem. Skriver løssluppen, da den aldrig vil være fri af ukrudt. I haven leves der et frit liv-hvor min glæde og nysgerrighed ved jorden og det der gror er i højsæde.

Med hilsner Anette

3/12/2017 5:56:57 PM Anette Nielsen